Onze werkzaamheden

Groot aannemerij

Wij werken samen met diverse opdrachtgevers die zich richten op de grote aannemerij hierbij moet u denken aan projecten waar meerdere woningen gebouwd worden. Dit kan nieuwbouw zijn waar dan nieuwe wijken gebouwd worden, maar het kan ook renovatie zijn waar wij dan de daken van bestaande woningen vervangen.

Klein Aannemerij

Ook werken wij samen met diverse opdrachtgevers die zich richten op de kleine aannemerij dit zijn dan meestal enkele huizen een garage of een schuur waar wij dan het pannendak van vervangen.

Particulier

Ook doen wij voor u de particulier het pannendak. Wij kunnen uw bestaande pannendak vervangen of als u een nieuwe woning aan het bouwen bent kunnen wij ook het pannendak voor u verzorgen.

Dakinspectie / Advies

Om u goed van dienst te kunnen zijn vraag ik u beleefd om hiervoor een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd voor u kunnen vrij maken om u van een goed advies te kunnen voorzien. Dit advies is gratis, als er voor mijn bedrijf een opdracht uit voort komt. Indien er geen opdracht uit voort komt zullen wij u de gemaakte reiskosten en uren van advies bij u in rekening brengen.

REFERENTIES

Laatste nieuws

Nieuw Project in Hoofddorp (72 woningen)

Nieuw Project in Hoofddorp (72 woningen) ...

Lees meer

Oude dijkje Texel

Oude dijkje Texel ...

Lees meer

Ga jij ook uit je dak van pannen? Dan zoeken wij jou!

Wegens uitbreiding zijn wij opzoek naar enthousiaste starters die een vak willen leren. Bij ons leer...

Lees meer